TTime Sunum Tepsisi

ahşap sunum tepsisi

>  Hırsızlık önlemi için klips-birleşik sistem

> İz bırakmayan 4 adet plastik ayak

> Masif kayın ağacından dikey birleştirme sistemli

> Bölmeler CNC lazer uygulamalı eğimli. ’ ’easy to clean’’ 

> Açık ve koyu renk seçenekleri 

> Poliüretan bazlı özel cila ve kaplama sistemi

> Üretim / Menşei: Türk Malı 

T-Time

AHŞAP SUNUM TEPSİSİ

Ahşap Tepsi Özellikleri

Ölçüler

Geniş Ölçü (cm) 3 x 30 x 50
Dar Ölçü (cm) 3 x 20 x 50
Orta Ölçü (cm) 3 x 25 x 40
Ağırlık (kg) 3

Kettle Özellikleri

>  1 L /1.2 L kapasite, paslanmaz su ısıtıcısı 

>  1785 Watt (220-240 volt / 50-60 Hz) 

>  Otomatik kapak açılımı 

>  İtalyan Otter marka gizli rezistans 

>  Su seviye kontrolü, otomatik kapanma

>  360° dönebilen otel kullanımına uygun kablosuz sistem

>  Yıkanabilir filtre

>  Kolay temizlenebilir krom kapak

>  Güvenli kapalı kulp sistemi 

ahşap sunum tepsisi
ahşap sunum tepsisi

>  1 L /1.2 L kapasite, paslanmaz su ısıtıcısı 

>  1785 Watt (220-240 volt / 50-60 Hz) 

>  Otomatik kapak açılımı 

>  İtalyan Otter marka gizli rezistans 

>  Su seviye kontrolü, otomatik kapanma

>  360° dönebilen otel kullanımına uygun kablosuz sistem

>  Yıkanabilir filtre

>  Kolay temizlenebilir krom kapak

>  Güvenli kapalı kulp sistemi 

Kettle Özellikleri


Su ısıtıcısı (hotel kettle) ve karşılama tepsisi (welcome tray) tercihlerinde özellikle aşağıdaki noktalara dikkat edilmesinde fayda bulunmaktadır:

 

  • Su ısıtıcısı (kettle) 1L -1,2L olmalıdır. Daha düşük hacimlerde kaynayan suyun taşması kullanıcı güvenliği ve hijyen acısından sıkıntı yaratırken, daha yüksek hacimlerde gereksiz elektrik tüketimi ve su israfına neden olur.
  • Su ısıtıcısının (kettle) çelik gövdeli ve gizli rezistanslı çelik taban olması hijyen açısından ve temizliği kolay yapılabileceği için önemlidir.
  • Kulp, elden kaymayı önleyeceği için kapalı sistem olmalıdır.
  • Kullanıcıların sürekli değişmesi nedeni ile su ısıtıcısının kapağı paslanmaz materyalden olmalıdır; böylece kullanıcı temasıyla oluşabilecek hijyen problemleri (gıda yağları, vücut kremleri vb. atıklar) için kapağın kolaylıkla temizlenme imkanı oluşmalıdır.
  • Kettle altında kullanılacak karşılama tepsisi ahşap, cam, porselen ya da paslanmaz çelikten olmalıdır.
  • Su kaynadıktan hemen sonra kettle otomatik olarak kapanabilmeli böylece aşırı buhar oluşması engellenmelidir.
  • Kettle kablosu, sunum düzeni için kullanılacak karşılama tepsisinin altından kolaylıkla geçecek şekilde sabitlenmeli, ve böylece tozlanması engellenmelidir. Ayrıca elektrik güvenliği açısından gerekli uygun ortam mutlaka sağlanmalıdır.
  • Sunum tepsisinde ürünlerin yerleştirildiği bölmelerin iç kesimleri mutlaka eğimli olmalı ve böylece zamanla biriken tozlar kolaylıkla silinebilmelidir. (Easy To Clean) 


 

Sipariş Formu:

Sayfayı Paylaşın

Share by: